De Commanderie, onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van jonge, gedreven horecaprofessionals. Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze gasterij en op locatie. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht.
We kennen elkaar en onze opdrachtgevers door en door en zijn daardoor als geen ander op elkaar ingespeeld. Samen gaan we altijd voor de tien. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie. Als team focussen we ons op de volgende drie hoofdactiviteiten: